کاروتک، حامی اشتغال پایدار

A supporter of sustainable employment

 شیراز| تقاطع خیابان فردوسی- حر

مجتمع فردوسی|طبقه 1| واحد 108

تلفــن همراه: 7694 719 0917

 در تلگرام به ما بپیوندید   .

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

صفحه اصلی

مشــاوره

آمـــوزش

بازرگــانی

دربـاره ما

درخواست همکاری

مشتریان ما

مشــاوره| آمـــوزش| بازرگانــی

شـ هر اندیشه و لیـاقت

KAROTEC

 

ریسک بالای آلودگی های میکروبی در خمیر مرغ/ برندهای معتبر سوسیس و کالباس را خریداری کنید

رئیس مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی ایران با تاکید بر بار میکروبی بیش از حد پوست مرغ، از عوارض زیانبار خمیر مرغ های حاوی این پوست های آلوده خبر داد

جهانگیری مصوبه نحوه خرید تضمینی گندم برای سال 1396 را ابلاغ کرد

هیات وزیران در جلسه 7 خرداد 1396 به پیشنهاد مشترک سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت جهادکشاورزی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ماده (36) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) – مصوب 1393- تصویب کرد

شروط استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس اعلام شد

 

وحید مرندی مقدم با اشاره به برگزاری جلسات متعدد مدیریتی در خصوص تولید سوسیس و کالباس گفت: طبق استاندارد تدوین شده، تولید کنندگان موظف به رعایت شرایط و الزامات استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس هستند در غیر این صورت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس همچنان ممنوع است

مخالفت رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با بازپس‌گیری قانون انتزاع

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وضعیت فعلی که درحوزه کشاورزی وجود دارد و وظایف مربوط به بازرگانی و تولید هر دو در اختیار یک وزارتخانه است، یقینا هم به نفع مردم به عنوان مصرف کننده و هم به نفع تولیدکننده داخلی خواهد بود